Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2008

Συνεντεύξεων συνέχεια...

τηλεοπτικές συνεντεύξεις:

http://www.ert.gr/akra/guests.asp?id=5288&catid=3726

http://video.google.com/videoplay?docid=5228712157038986541

2 σχόλια:

florentia είπε...

Έλενα σε ευχαριστώ πολύ!
Και πιο πολύ χαμογέλασα όταν άκουσα το Δάσκαλό μας να μιλάει για γενναιοδωρία, τη χαρά του όταν καταφέρνει να μεταδώσει κάτι από αυτά που ξέρει και στους άλλους. Νομίζω, μαζί μας το κατάφερε με το παραπάνω.
Είστε πανέμορφοι στις φωτογραφίες της συνάντησης, λάμπετε όλοι.
Σας επισκέπτομαι νύχτα και μέρα, νομίζω πως είμαστε ακόμα εκεί, σας αισθάνομαι κάθε στιγμή.
Δεν ξέρω τι πήρε καθένας σας από το Δάσκαλο, ξέρω πως έμαθα πολλά για την αλήθεια μου και κάθε μέρα μαθαίνω, πως παλεύω να γίνω καλύτερος άνθρωπος παίρνοντας φως όχι μόνο από κείνον αλλά κι από σας, την ευαισθησία και τη γενναιοδωρία τη δική σας.
Αγγελική, πέρασαν πολλές μέρες που δεν μπορούσα να τις δω σα να μουνα τυφλή. Μα εγώ προσπαθώ πια να μην το ξεχνάω πως κάθε μέρα που ξεκινάει είναι υπέροχη κι εγώ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
Με την αγάπη μου και μια ολάνοιχτη αγκαλιά, περιμένω να ανταμώσουμε ξανά.

Βιργινία Χρ. είπε...

Έλενα, βλέπω τις συνεντεύξεις... με δόσεις, λόγω έλλειψης χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι το απολαμβάνω κάθε μέρα και από λίγο! Να είσαι καλά που μας τις βρήκες. Λέει κάπου ο δάσκαλος πως είναι δύσκολο στην εποχή μας οι άνθρωποι να κάνουν κάτι μαζί. Αυτό ακριβώς είναι που έκανε τη συνάντησή μας ξεχωριστή, το ΜΑΖΙ με τους άλλους, δύσκολο και σπάνιο πια... Φλωρεντία μου, με συγκινείς που έχεις παντα ένα καλό λόγο να πεις...