Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2008

Ρεσιτάλ υποκριτικής (φωτό: Χρήστος Τσίρκας)
3 σχόλια:

Κατερίνα Αλεξιάδη είπε...

Χρήστο σε ευχαριστούμε πολύ! Μου αρέσει που μπαίνουν οι φωτογραφίες ...σε δόσεις. Έτσι κάθε μέρα περιμένουμε κάτι καινούργιο! Απλώς κάπιοια στιγμή θα τελειώσουν...
πολλά φιλιά σε όλους σας
Κατερίνα Α.

florentia είπε...

Ακόμη κι αν τελειώσουν κάποια στιγμή, αυτό που μας ενώνει θα έχει δυναμώσει τόσο πολύ που δε θα χει πια σημασία. Οι στιγμές που ζήσαμε, νομίζω, έχουν φύγει από τη σφαίρα της νοσταλγίας κι έχουν αποκτήσει μια δική τους υπόσταση που εξελίσσεται. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ίσως να είανι μόνο η αφορμή.
Πάντως κι εγώ περιμένω κάθε μέρα να γράψουν και οι άλλοι, που είτε δεν βρήκαν χρόνο, είτε δεν έμαθαν ακόμη για το "σπίτι" μας.Και είναι πολύ γλυκό να διαβάζεις τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο κανείς εκφράζεται.
Χρήστο, να είσαι καλά για τις τόσες φωτογραφίες, φιλιά πολλά στη Δώρα σου και , ναι, νομίζω πως θα συμφωνήσω με όλους σας, είμαστε ακόμη εκεί.
Γιώργο,πιστεύω πως μας ταιριάζει απόλυτα το σλόγκαν: Χαμογελάστε, κάντε τους άλλους να ανησυχήσουν...

Γιώργος Μάρδας είπε...

Μπράβο ρε Γιώργο για τις φωτογραφίες. Μου αρέσουν και μένα αυτές οι συνεχείς εκπλήξεις. Ακόμα και να τελειώσουν, είμαι σίγουρος, ότι θα έχουμε ακόμα πολλά να λέμε, και σίγουρα θα έχουμε δημιουργήσει μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Εξακολουθώ να έχω την αίσθηση των Σπετσών μέσα μου (αν και πιο αχνή)και ακόμα σας σκέφτομαι όλους πολύ. Και μου αρέσει πολύ αυτό. Γειά στα παιδιά, την Φλωρεντία, που βλέπω το σχόλιό της εδώ, την κατερίνα. Αλήθεια αυτό το "Γαρμπάκι", με το ωραίο μουράκι, που είναι;
Μάρδας