Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2008

Ανακοινώσεις της Α΄ μεγάλης Σύναξης

Αγαπημένοι μου Σπετσιωκαταλειφάκηδες,
αρχικά πρέπει να ομολογήσω τη χαρά μου που σας είδα κι είστε όλοι καλά κι ωραίοι. Για όσους δεν μπορέσατε να είστε μαζί μας, δεν πειράζει, εμείς σας μνημονέψαμε και ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση να ξαναβρεθούμε.
Μετά από πολλές διαβουλεύσεις καταλήξαμε σε βαρυσήμαντες αποφάσεις για το μέλλον της Αδελφότητάς μας. Μεταξύ άλλων προέχει αυτή τη στιγμή:
  1. Να αποστείλετε όλοι μια νηπιακή σας φωτογραφία (ως 6 ετών και όχι άσεμνη) σε ψηφιακή μορφή στο προσωπικό μου e-mail (gar.apost@gmail.com) ή ταχυδρομικά στη διεύθυνσή μου (Γιώργος Αποστολίδης - Γ. Βιζυηνού 27 - 62124 Σέρρες). Προσοχή: Μην την αναρτήσετε στο blog. Τελική αποστολή μέχρι 15 Νοεμβρίου. H συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο Ανανέωσης και Εμπλουτισμού του Ιστολογίου μας.
  2. Στο ίδιο πλαίσιο Ανανέωσης και Εμπλουτισμού του Ιστολογίου μας εντάσσεται και η πρόσκληση σε όλους για α) ενεργοποίηση της φαντασίας με το σύνθημα: "Αναρτήστε κάτι και ξαφνιάστε μας ή -έστω- εντυπωσιάστε μας!" β) ενημέρωσή μας με το σύνθημα: "Για φέτος σχεδιάζουμε να ..." ή "με την ομάδα μας ξεκινήσαμε να ..." ή " Για τη φετινή χρονιά σκέφτομαι να ...", γ) διαμοιρασμό ωραίων στιγμών, ψυχαγωγίας, περαιτέρω αλληλογνωριμίας και ό,τι άλλο θέλετε του τύπου "Η Μαίρη σας αφιερώνει αυτό το videάκι, αυτό το τραγουδάκι κλπ."
  3. Παρεμπιπτόντως η Μαίρη ανέλαβε μια μεγάλη επιχείρηση: αυτή της διοργάνωσης της επόμενης Σπετσιάδας με πρωθιερέα τον δάσκαλο Δ.Κ. Ας συνδράμουμε όλοι στο έργο της.
  4. Α! Μην το ξεχάσω. 1ον. Απαγορεύεται ρητώς κάθε κριτική για την παράσταση που παρακολουθήσαμε. Στο έρωτα δεν χωράνε σχόλια. Μετά τον έρωτα, μπορεί!
  5. Α! Μην το ξεχάσω. 2ον. Έκκληση θερμή και επείγουσα: Ας δείξουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας στη Μαίρη την Καλδή για όλα τα καλά που, φανερά ή έμμεσα και σιωπηλά, άοκνα μας χαρίζει.

4 σχόλια:

Χρήστος Τσίρκας είπε...

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, δεν έχει προηγούμενο. Το πρώτο σχόλιο σε μια ανακοίνωση δεν θα είναι της Μαίρης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μαίρη Σε προλάβαμε. Σε πιάσαμε στον ύπνο κυρία μου.
Λοιπόν, ομολογώ με τη σειρά μου και μεταφέρω και τα συναισθήματα της Δώρας, λέγοντας ότι παρά την τεράστια κούραση, ήταν ένα πολύ όμορφο, συναισθηματικό και συγκινητικό Σαββατοκύριακο. Μπράβο και ευχαριστώ που ανταποκριθήκαμε σχεδόν όλοι σε τούτο το κάλεσμα. Έχω πάει αρκετές φορές στο θέατρο για να παρακολουθήσω κάποια παράσταση, αλλά ποτέ άλλοτε με τόσο μεγάλη παρέα - και όχι μια όποια κι όποια παρέα. Έχω βρεθεί αρκετές φορές στην Πλάκα και το Μοναστηράκι, αλλά αν εξαιρέσεις την προτελευταία φορά που πήγα με τη Δώρα, όλες τις υπόλοιπες δεν τις θυμάμαι. Την χθεσινή όμως σίγουρα δεν θα την ξεχάσω.
Σύντροφοι αγωνιστές εν τη τέχνη, καλή σας μέρα, και καλό χειμώνα να έχουμε μέσα στον διαδικτυακό τόπο. Φιλιά Πολλά σε όλους.
ΥΓ 1. Μαρία σε ευχαριστούμε που μας φιλοξένησες και μας παραχώρησες το διπλό κρεβάτι με το ροζ πάπλωμα. Ήσουν υπέροχη.
ΥΓ 2. Βιργινία σε ευχαριστούμε για την πρωινή παρέα του Σαββάτου και μην ξεχάσεις να αναρτήσεις την συνταγή της πίτας.
ΥΓ 3. Νομίζω ότι παραλείψαμε κάτι το Σαββατοκύριακο, εκτός κι αν έγινε και δεν το πήρα χαμπάρι. Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο και εγκάρδιες ευχαριστίες στην Μαρία και την Βιργινία που ανέλαβαν την συντονιστική και οργανωτική φάση προκειμένου η συνάντησή μας να έχει ένα πρόγραμμα και μια ευκολία.

Μαρία Ψαριανού είπε...

Δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο όμορφα και γλυκά πέρασα αυτό το σαββατοκύριακο μαζί σας. Γεμάτο εικόνες, μουσικές, γέυσεις και αρώματα. Μαζί σας ξέχασα και τα βασικά. Ούτε ύπνος, ούτε φαγητό περνούσε από το μυαλό μου. Δεν χορταίνω την παρέα σας. Και κάθε φορά που γυρίζω την πλάτη σ’ εσας, μετά από τις αγκαλίες και τα φιλιά για καλό βράδυ, σκέφτομαι «Ήταν λίγο».
Χρήστο και Δώρα ήταν πραγματικά χαρά μου που σας φιλοξένησα. Πέρασα υπέροχα τις λίγες ώρες που μείναμε μαζί σπίτι. Να σας ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για την ευγένεια και τη γενναιοδωρία σας. Δώρα μου, μου λείπουν τα καφεδάκια μας στην κουζίνα. Χρήστο μου με συγκίνησε η διακριτικότητά σου στο σημείο να καπνίζεις ντε και καλά στη βεράντα ενώ, όπως είδες, η οικοδέσποινα το είχε κάνει τεκέ μέσα.
Βιργινία μου έχεις κάνει τόσα πολλά για εμάς και πάντα ξέρεις να τα δίνεις με αγάπη. Χωρίς εσένα σίγουρα δεν θα τα είχα καταφέρει.
Γιώργο σ’ ευχαριστώ για όλες τις προσπάθειες και τις πολύτιμες ιδέες σου που κρατάνε ζεστή αυτή την παρέα.
Μαίρη μου το DVD δεν κρατηθήκαμε και το είδαμε μεταξύ 2.00 με 3.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγο πριν αναχωρήσει το ζευγάρι της παρέας για το αεροδρόμιο. Σ’ ευχαριστούμε πολύ! Έκανες εξαιρετική δουλειά και περιμένω πως και πως να δω το υπόλοιπο υλικό.
Τα φιλιά μου σε όοολους!! Ελπίζω να είχατε καλή επιστροφή και προσμένω την στιγμή που θα ξανασυναντηθούμε!

νελλη είπε...

Ακούω συνέχεια τη Λάμπα θυέλλης του Κραουνάκη αυτές τις μέρες."Μ' αρέσουν κάτι βλέμματα που πάλεψαν με θέματα"..."Μ΄αρέσουν κάτι κύματα που σήκωσαν τα αισθήματα"...
Λέω να το αφιερώσω στα βλέμματά σας και στα κύματά σας παιδάκια
Γουιθ λοβ.

Βιργινία είπε...

Να σας ομολογήσω κάτι: δεν περίμενα πως θα νιώσουμε πάλι τόσο ζεστά ο ένας για τον άλλο. Φοβόμουν και λιγάκι μήπως κάτι στο βλέμμα σας μου φανεί ξένο... Κι όμως, πάλι καταργήσαμε το νόμο της λογικής για να βρεθούμε κοντά ψυχή τε και σώματι! Έκανα ελάχιστα για σας και πήρα τόσα... Η "προίκα" μας με τις όμορφες στιγμές και τα αληθινά συναισθήματα μεγαλώνει. Άντε, και σε άλλα με υγεία. Μαίρη, Γιώργο ακόμα ένα ευχαριστώ. Τα φιλιά μου αγαπημένοι μου φίλοι...